Kleding borduren: duurzaam en stijlvol

Kleding borduren is misschien wel de oudste techniek om kleding te personaliseren. En nog altijd  zorgt het voor een resultaat dat gezien mag worden! Wij leveren een machinale borduurservice voor werkkleding, merchandise en sportkleding. Denk hierbij aan:

  • Jassen
  • Petten
  • T-shirts
  • Fleecekleding

Borduren van logo’s en teksten

Borduren levert een bedrukking op van topkwaliteit. Stijlvol, onverslijtbaar en daardoor duurzaam. Borduurwerk is mogelijk op nagenoeg elke ondergrond, dus bijvoorbeeld ook op badstof en fleece. Logo’s, namen of langere teksten, het kan allemaal. 

Extra voordeel van borduren: lage kosten

Natuurlijk denken we bij elke klant ook mee over het kostenaspect. Met borduren kan dit gunstig uitpakken door de lagere setup- en materiaalkosten. Daarmee kan borduren een slim alternatief zijn voor zeefdruk, transferdruk of digitale printing.

Machinaal borduren

Nee, we borduren niet met de hand :-)  Hoe dan wel? Eerst converteren we je ontwerp naar een DST-bestandsformaat. Dit verzenden we naar het systeem van de borduurmachine. De kleding wordt in een houder vastgeklemd, zodat de stof tijdens het borduren niet beweegt. Daarna wordt het borduurgaren in de juiste kleur(en) aan de borduurmachine verbonden. En dan kan het werk beginnen, kledingstuk na kledingstuk. 

Maak een afspraak als je je kledingproject met ons wil bespreken. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. 

Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer