Bedrijfskleding borduren: duurzaam en stijlvol

Bij Polytex zijn we dé specialist in bedrijfskleding borduren. Of het nu gaat om het toevoegen van uw logo aan polo's, jassen, overhemden of schorten, wij bieden hoogwaardige borduurtechnieken die uw bedrijfskleding onderscheiden. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw logo of bedrijfsnaam opvallend en duurzaam wordt vastgelegd, waardoor uw team een professionele uitstraling krijgt die bijblijft. Kies voor onze borduurservice en ontdek hoe wij uw bedrijfskleding kunnen transformeren met kwaliteit en precisie in bedrijfskleding borduren. Bedrijfskleding borduren is misschien wel de oudste techniek om kleding te personaliseren. En nog altijd  zorgt het voor een resultaat dat gezien mag worden! Wij leveren een machinale borduurservice voor werkkleding, merchandise en sportkleding. Denk hierbij aan:

  • Jassen
  • Petten
  • T-shirts
  • Fleecekleding

Meer weten of een sample aanvragen? We horen het graag! 

Waarom Kiezen voor Bedrijfskleding Borduren bij Polytex?

Professionele Uitstraling: Bedrijfskleding borduren voegt een vleugje klasse en professionaliteit toe aan je bedrijfskleding. Met onze geavanceerde borduurmachines kunnen we fijne details en levendige kleuren produceren die je merkimago versterken.

Duurzaamheid: Geborduurde ontwerpen gaan lang mee, zelfs na vele wasbeurten. Bij Polytex gebruiken we hoogwaardige garens om bedrijfskleding borduren naar het hoogste niveau te brengen en onze borduurtechnieken om ervoor te zorgen dat je bedrijfskleding er altijd netjes en representatief uitziet.

Maatwerk: Of je nu een klein team hebt of een grote onderneming, bij Polytex bieden we maatwerkoplossingen voor bedrijfskleding. Van poloshirts en overhemden tot jassen en caps, we kunnen een breed scala aan kledingstukken borduren volgens jouw specifieke wensen.

Bedrijfskleding borduren levert een bedrukking op van topkwaliteit. Stijlvol, onverslijtbaar en daardoor duurzaam. Borduurwerk is mogelijk op nagenoeg elke ondergrond, dus bijvoorbeeld ook op badstof en fleece. Logo’s, namen of langere teksten, het kan allemaal. 

Extra voordeel van borduren: lage kosten

Natuurlijk denken we bij elke klant ook mee over het kostenaspect. Met borduren kan dit gunstig uitpakken door de lagere setup- en materiaalkosten. Daarmee kan borduren een slim alternatief zijn voor zeefdruk, transferdruk of digitale printing.

Machinaal borduren

Nee, we borduren niet met de hand :-)  Hoe dan wel? Eerst converteren we je ontwerp naar een DST-bestandsformaat. Dit verzenden we naar het systeem van de borduurmachine. De kleding wordt in een houder vastgeklemd, zodat de stof tijdens het borduren niet beweegt. Daarna wordt het borduurgaren in de juiste kleur(en) aan de borduurmachine verbonden. En dan kan het werk beginnen, kledingstuk na kledingstuk. 

Maak een afspraak als je je kledingproject met ons wil bespreken. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. 

Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer